Канцеларија

НИШ

Страхињића Бана 8

kancelarije-zarko-gajic

Жарко Гајић

Старији правни саветник

Рођен у Приштини, где је завршио гимназију и Правни факултет. Од 1983. je радио у Окружном тужилаштву у Приштини. Изабран је за судију Општинског суда у Приштини 1985. године, а ту функцију је обављао до 1994. године, када је прешао у адвокатску професију. Од 2003. године до 2005. године, обављао је функцију Управника казнено поправног завода у Нишу. Тренутно се бави адвокатуром и уписан је у комору адвоката Косова.

kancelarije-vladana-savic

Владана Савић

Млађи правни саветник

Рођена у Призрену, звање дипломираног правника стекла на Правном факултету Универзитета у Приштини. Каријеру je почела у фирми „Бир Комерц“ на позицији правника. Обавила је приправнички стаж у адвокатској канцеларији Ивоне Антић у Нишу.

kancelarije-dragan-gavrilovic

Драган Гавриловић

Приправник

Рођен je у Нишу, где је и завршио Правни факултет. Током вишегодишњег искуства на позицији Шефа службе правних и општих послова, имао је више од 500 заступања пред судовима у Нишу и више од 600 поступака пред инспекцијским органима. Тренутно похађа мастер студије на Економском факултету у Нишу.

kancelarije-miljana-djordjevic

Mиљана Ђорђевић

Приправник

Рођена у Призрену, а студије права завршила на Правном факултету за привреду и правосуђе у Новом Саду. Ангажована на позицији приправника у пројектној канцеларији у Нишу.