Пријем странака

НВО АЗОД

Кнеза Лазара 66 (Тржни центар, II. спрат), Грачаница

kancelarije-vlastimir-petrovic

Властимир Петровић

Старији правни саветник

Рођен 1963 године у Гњилану, Правни факултет у Приштини завршио je 1988 године. У својој каријери радио je на радном месту секретара средње школе, директора правне дивизије дуванске индстрије Гњилане, затим у УНМИК администрацији, НВО Амерички комитет за избеглице и Норвешки савет за избеглице. Адвокатуром се бави од 2005. године.

kancelarije-nenad-trajkovic

Ненад Трајковић

Млађи правни експерт

Рођен 1978. године у Косовом Пољу, а Правни факултет завршио 2004. године на Универзитету у Приштини са привременим седиштем у Косовској Миторивици. Од 2005. године радио у различитим невладиним организацијама, а на пројектимa правне помоћи ради од 2011. године. Волонтирао је за Канцеларију за Косово и Метохију у периоду од 2015. до 2016. године. Заврштио је обуку ОЕБС-а за пружање правна помоћи и АТРЦ-а за стратешку литигацију.

kancelarije-djordje-djordjevic

Ђорђе Ђорђевић

Млађи правни експерт

Рођен је 1985. године У Приштини. Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Приштини. Звање мастера правних наука стекао је 2011. године. Годину дана касније стекао је и звање специјалисте за тероризам, организовани криминал и корупцију на Правном факултету у Београду, као и звање резервног официра Војске Србије на Војној академији у Београду. По завршетку основних студија радио је у правосудним и административним институцијама привремене самоуправе на Косову и Метохији. Пре почетка рада на пројекту бесплатне правне помоћи, обављао је функцију Секретара привременог органа општине Липљан.

kancelarije-jovana-filipovic

Јована Филиповић

Приправник

Правни факултет Универзитета у Приштини, са привременим седиштем у Косовској Митровици, завршила је 2015. године, након чега је на истом универзитету уписала мастер студије. Стручну праксу је завршила у Основном суду у Косовској Митровици, судска јединица Грачаница. Одмах након завршених основних студија, у септембру 2015. године, почела је да стажира у адвокатској канцеларији у циљу стицања услова за полагање правосудног испита који је положила 2017. године у Приштини.

kancelarije-ivan-jankovic

Иван Јанковић

Приправник

Рођен 1990. године у Тузли. Након завршене средње школе, шест месеци је стажирао у Општини Косово Поље. Основне студије завршио је на Правном факултету у Приштини. Волонотирао је у невладиним организацијама „Рука –Руци” и „ИМСК” на пословима руковођења пројектима, предавањима из области права, са фокусом на права мањина, писању уговора и других правних аката.